Over ons

05/01/2018 · 0 comments

Wij zijn een lokale partij in Alphen aan den Rijn, Al bijna 20 jaar! Toch zijn wij groot, door klein te durven zijn! Beter Alphen is een partij met lef, wij zijn recht door zee en vooral eerlijk! Wij zijn niet bang om te zeggen waar het op staat. Alle punten die spelen in het belang van de burger, zijn bij ons bespreekbaar. Wij luisteren naar iedereen en zijn kritisch waar nodig.

Beter Alphen is eerlijk naar de burgers, wij proberen ons niet populair te maken met valse beloftes! Eerlijkheid is voor ons het sleutelwoord voor een goede verstandhouding. Alphen aan den Rijn is een dorp, met meerdere Kernen, Boskoop, Rijnwoude, Zwammerdam en Aarlanderveen. Met elkaar vormen wij een grote gemeente. Wij allen moeten er wel voor waken dat onze eigen identiteit niet totaal verloren gaat. Het afbreken van gebouwen die gezichtsbepalend zijn , waar dan ook , zullen wij trachten te voorkomen. Zoals o.a. het voormalig Gemeentehuis van Boskoop, zal een andere invulling krijgen, maar mag niet worden gesloopt! Voor het voormalig Gemeentehuis van Rijnwoude is al een nieuwe invulling gevonden, dus daar hoeven wij ons geen zorg over te maken.

Ondernemerschap is erg belangrijk voor onze samengestelde gemeente, ondernemers zorgen voor arbeidsplaatsen en de diversiteit aan winkels verlevendigen het aanzicht. Van groot belang is het dat de grondprijzen niet te hoog zijn. Door verpaupering kan een stad onveilig worden.

Dan een punt van aandacht; ons groenbeleid. Zuinig omgaan met het groene binnen de contouren van Groot Alphen aan den Rijn. Zorgen dat de ouderen “GELUKKIG” oud kunnen zijn, hen niet vergeten, maar koesteren en goed verzorgen. Aarlanderveen en Zwammerdam hebben recht op open en eerlijk beleid. Ook de dorpen Boskoop en Rijnwoude met hun kernen zijn voor ons heel belangrijk. Wij hopen dat wij, ondanks dit gedwongen huwelijk met elkaar EEN gemeenschap zullen zijn, met allen evenveel rechten en plichten!

En zo zijn er nog veel meer aandachtspunten. Beter Alphen is er door de burgers, voor de burgers en spreekt namens de burgers, ongeacht WIE, WAT, en WAAR!
Samen is Beter Alphen beter voor u!

Leave a Comment